













PROGRAMME

DAY 1Wednesday 16th February 2022

TIME	SESSION	DURATION
BAH 12:00 -12:50 UK 09:00 - 09:50	Opening Remarks: Chaired by Dr. Wafi Al Karaghouli	
	Prof. Abdulla Y. Alhawaj Founding President and Chairman of the Board of Trustees, Ahlia University	10 min
	Prof. Mansoor Alaali President, Ahlia University	10 min
	Keynote Dr. Bidit Dey Ethical Considerations For Primary Research During The Pandemic	30 min
BAH 12:50 - 13:00 UK 09:50 - 10:00	Break	
TIME	SESSION	DURATION
SESSION 1	ORGANIZATIONS DEVELOPMENT AND OPERATIONAL Cha	MANAGEMENT ir: Dr. Maria Saberi
BAH 13:00 - 13:20 UK 10:00 - 10:20	Yousif Naseef The Influence of the acculturation process and consumer behaviour on ethnic consumers' food consumption	20 min
BAH 13:20 - 13:40 UK 10:20 - 10:40	Aysha AlJawder Investigating the Implementation of Key Principles for a Sustainable Lean Construction Industry: in The case of Bahrain	20 min
BAH 13:40 - 14:00 UK 10:40 - 11:00	Ammar AlHawaj An Investigation of Factors affecting Value Cocreation in Higher Education	20 min
BAH 14:00 - 14:20 UK 11:00 - 11:20	Buthaina Dlaim Social media is an intervention in improving performance of schools	20 min
BAH 14:20 - 14:40 UK 11:20 - 11:40	Panel Discussion Overview and Remarks (Formative Feedback to PhD Researchers)	20 min
BAH 14:40 - 15: 50 UK 11:40 - 12:50	Lunch Break and Closing	

DAY 2 Thursday 17th February 2022

TIME	SESSION	DURATION	
ван	Chaired by Dr. Yousif Albastaki		
12:00 - 12:30 UK 09:00 - 09:30	Keynote Lefteris.Kretsos Digital transformation and the global economy after Covid19. What is the Future of Work and the 2030 Sustainable Development Goals Agenda?	30 min	
BAH 12:30 - 12:45 UK 09:30 - 09:45	Break		
TIME	SESSION	DURATION	
SESSION 2	ARTIFICIAL INTELLIGENCE AND DIGITALIZATION Chair: Dr. Suresh Subramanian		
BAH 12:45 - 13:05 UK 09:45 - 10:05	Hussain Abdulla Denial of Services detection for IOT networks using machine learning	20 min	
BAH 13:05 - 13:25 UK 10:05 - 10:25	Maha AlSadoon Mobile Wireless Sensor Network: Routing Protocols Overview	20 min	
BAH 13:25 - 13:45 UK 10:25 - 10:45	Thuraya Omran Transfer Learning and Sentiment Analysis of Bahraini Dialects Sequential Text Data using Multilingual Deep Learning Approach	20 min	
BAH 13:45 - 14:05 UK 10:45 - 11:05	Mohamed Gaballah Deep Learning for Channel Estimation & Power Optimization Analysis in Non-Orthogonal Multiple Access System	20 min	
BAH 14:05 - 14:20 UK 11:05 - 11:20	Panel Discussion Overview and Remarks (Formative Feedback to PhD Researchers)	15 min	
BAH 14:20 - 14:35 UK 11:20 - 11:35	Break	15 min	

DAY 2 Thursday 17th February 2022

TIME	SESSION	DURATION	
SESSION 3		SUSTAINABLE MANAGEMENT Chair: Dr. Lamea Al Tahoo	
BAH 14:35 - 14:55 UK 11:35 - 11:55	Zainab Jabber The role of leadership moderated by self-efficacy and resilience on employees wellbeing	20 min	
BAH 14:55 - 15:15 UK 11:35 - 12:15	Elham Ahmed A Review of The Recent Developments In The Higher Education Sector Globally and In The GCC Region	20 min	
BAH 15:15 - 15:35 UK 12:15 - 12:35	Abdullah Al-Sahly impact of lean and agile production on sustainable manufacturing performance: moderation effect of supply chain collaboration	20 min	
BAH 15:35 - 15:55 UK 12:35 - 12:55	Maryam Aldhaen Artifical Intelligence Decison-making Ecosystem in Financial Institutions in Kingdom of Bahrain	20 min	
BAH 15:55 - 16:15 UK 12:55 - 13:15	Awarding Presenters (Best Paper and Best Presentation) Closing Remarks	20 min	

