





Online Symposium 17<sup>th</sup> - 18<sup>th</sup> February 2021

## **PROGRAMME**

**DAY 1**Wednesday 17<sup>th</sup> February 2021

TIME	SESSION	DURATION
<b>BAH</b> 12:00 -13:15 <b>UK</b> 09:00 - 10:15	Opening Remarks: Chaired by Dr. Wafi Al Karaghouli	
	Prof. Abdulla Y. Alhawaj Founding President and Chairman of the Board of Trustees, Ahlia University	15 min
	Prof. Mansoor Alaali President, Ahlia University	15 min
	Keynote Prof. Mustafa Ozbilgin Publishing from your PhD	45 min
BAH 13:15 - 13:25 UK 10:15 - 10:25	Break	
TIME	SESSION	DURATION
UR	GANISATIONAL DEVELOPMENT & MARKETING RESEAF Chair: Dr. Yusuf AlBastaki	КСН
<b>BAH</b> 13:25 - 13:45	Yousif Naseef	
	Yousif Naseef The Influence Of Food Consumption On Ethnic Consumers' Acculturation Process And Consumer Behavior: A Preliminary Framework	20 min
13:25 - 13:45 UK	The Influence Of Food Consumption On Ethnic Consumers' Accultura-	20 min 20 min
13:25 - 13:45 UK 10:25 - 10:45 BAH 13:45 - 14:05 UK	The Influence Of Food Consumption On Ethnic Consumers' Acculturation Process And Consumer Behavior: A Preliminary Framework  Aysha AlJawder Investigating The Implementation Of Key Principles For A Sustainable	
13:25 - 13:45 UK 10:25 - 10:45 BAH 13:45 - 14:05 UK 10:45 - 11:05 BAH 14:05 - 14:25 UK	The Influence Of Food Consumption On Ethnic Consumers' Acculturation Process And Consumer Behavior: A Preliminary Framework  Aysha AlJawder Investigating The Implementation Of Key Principles For A Sustainable Lean Construction Industry: The Case Of Bahrain.  Ammar AlHawaj Value Co-creation in Higher Education:	20 min

**DAY 1**Wednesday 17<sup>th</sup> February 2021

TIME	SESSION	DURATION		
	ARTIFICIAL INTELLIGENCE RESEARCH Chair: Dr. Hasan Razzaqi			
BAH 14:55 - 15:15 UK 11:55 - 12:15	Jenan Moosa Intelligent Covid19 Community Detection: Comparative Study	20 min		
BAH 15:15 - 15:35 UK 12:15 - 12:35	Husain Abdulla DOS Detection for IOT Networks Using Machine Learning	20 min		
BAH 15:35 - 15:55 UK 12:35 - 12:55	Maha Al Sadoon Mobile Wireless Sensor Network: Routing Protocols Overview	20 min		
BAH 15:55 - 16:15 UK 12:55 - 13:15	Thuraya Omran Sentiment Analysis of Arabic Sequential Data Using Traditional and Deep Learning: A Review	20 min		
End of Day 1				

## **PROGRAMME**

DAY 2 Thursday 18<sup>th</sup> February 2021

TIME	SESSION	DURATION		
<b>BAH</b> 12:00 - 12:45	Chaired by Dr. Litty Mathew Shibu			
UK 09:00 - 09:45	Keynote Dr.Tatiana Kalganova How to identify the research gap using visualisation techniques	45 min		
BAH 12:45 - 12:55 UK 09:45 - 09:55	Break			
TIME	SESSION	DURATION		
BUSINESS AND MANAGEMENT RESEARCH Chair: Dr. Maria Saberi				
BAH 12:55 - 13:15 UK 09:55 - 10:15	Nawaf Al Ghanem  Network Leadership: What Is It And What Are It's Defining Features?	20 min		
BAH 13:15 - 13:35 UK 10:15 - 10:35	Mohamed Al Qassim  Crowdsoured Technology As A Collabarative Tool For Environmental Enforcement: A Critical Review Of Current Applications.	20 min		
BAH 13:35 - 13:45 UK 10:35 - 10:45	Break			
ACCOUNTING AND FINANCE RESEARCH Chair: Dr. Abdulmuttaleb Musleh				
BAH 13:45 - 14:05 UK 10:45 - 11:05	Zakeya Sanad Gender Diversity On Corporate Boards And Earnings Management: A Review	20 min		
BAH 14:05 - 14:25 UK 11:05 - 11:25	Fatema Rawahi Board-Level Worker Representation: A Blessing Or A Curse?	20 min		

DAY 2 Thursday 18<sup>th</sup> February 2021

TIME	SESSION	DURATION		
	AWARDS AND CLOSING REMARKS			
BAH 14:25 - 14:35 UK 11:25 - 11:35	Dr. Wafi Al Karaghouli Dr. Ahlam Hassan Dr. Chima Mordi Dr. Tatiana Kalganova Dr. Crina Grosan			
End of Day 2				

