



EQUAL OPPORTUNITY IN BUSINESS & SOCIETY CONFERENCE

DAY 1 (8TH NOVEMBER, 2017)

8:30 - 9:00	30 Min	Registration and Welcome				
OPENING CEREMONY						
		Keynote Speakers:				
9:00 - 9:40	40 Min	 Prof. Abdulla Yousif Al Hawaj Founding President & Chairman of Board of Trustees 				
		 Jameel Bin Mohammed Ali Humaidan Minister of Labour & Social Development 				
		 Prof. Mansoor Ahmed Al Aali President of Ahlia University 				
		 Dr Mary Richards Programme Director BASc Global Challenges, Brunel University London 				
9:40 - 10:10	30 Min	Awarding the speakers				
10:10 - 10:25	15 Min	Coffee Break				

MAIN CONFERENCE							
10:25 - 10:45	20 Min	The Reality of Entrepreneurship in the Kingdom of Bahrain from the Perspective of Equal Opportunities between Women & Men	Ms. Bahija Mohamed Aldaylami				
10:45 - 11:05	20 Min	Qualitative data analysis	Prof. Mike Watts				
11:05 - 11:25	20 Min	Feminism research methodologies	Dr. Adrienne Barnett				
11:25 - 11:45	20 Min	The body in contemporary social science	Dr. Meredith Jones				
11:45 - 12:00	15 Min	Coffee Break & Prayer					
12:00 - 12:20	20 Min	The impact of social environment and media on citizens seeking cosmetic procedures in Bahrain	Dr. Tariq Saeed & Dr. Esra AlDhaen				
12:20 - 12:40	20 Min	How women balance career and personal life in Bahrain: Expletory Study	Prof. Mukhtar Al Hashimi				
12:40 - 13:00	20 Min	Gender in Entrepreneurship	Ms. Hala Hatoom				
13:00 - 13:20	20 Min	The Impact of Gender Difference between Employees & their Managers on Employees Job Satisfaction in Islamic Banking Sector in Kingdom of Bahrain	Dr. Sameh M. Reda Reyad Mr. Abdulaziz Adel Hamad Al Jar				
13:20 - 13:40	20 Min	Women in Higher Education	Dr. Thaira M. Al Shirawi				
13:40 - 14:50	70 Min	Lunch Break & Prayer					
14:50 - 15:10	20 Min	The Determinants of Board Gender Diversity in Bahrain	Ms. Reem Hamdan				
15:10 - 15:30	20 Min	Do female members on audit committee lead to integrated reporting disclosure? evident from top 100 oil procedure countries	Ms. Ameena Buallay				
15:30 - 16:00	30 Min	Discussions & Closing					





EQUAL OPPORTUNITY IN BUSINESS & SOCIETY CONFERENCE

DAY 2 (9TH NOVEMBER, 2017)

9:30 - 10:00	Registration and Welcome						
CONFERENCE WORKSHOPS							
Topic	Body and Self	Research Methods	Feminist Research				
Facilitator	Dr. Meredith Johns Brunel University London	Prof. Mike Watt Brunel University London	Dr Adrienne Barnett Brunel University London				
10:00 - 11:30	Visuality and the 'visual turn'	Quality and trust in qualitative data analysis	Is there a feminist research methodology?				
11:30 - 12:00		Poster Session					
12:00 - 12:15		Coffee Break & Prayer					
12:15 - 13:45	Cosmetic surgery	Narrative Analysis	Feminist Judgments Project				
13:45 - 14:45		Lunch					

PATRONAGE



IN COLLABORATION WITH









MEDIA PARTNER

